Drejtoresha Ekzekutive e QKRMT-së, znj.Feride Rushiti Feride Rushiti së bashku me përfaqësueset e OJQve tjera (QPDG, Medika Gjakova dhe Medika Kosova) u pritën sot nga Kryeministri i vendit z.Ramush Haradinaj

07/10/2017

Drejtoresha Ekzekutive e QKRMT-së, znj.Feride Rushiti Feride Rushiti së bashku me përfaqësueset e OJQve tjera (QPDG, Medika Gjakova dhe Medika Kosova) u pritën sot nga Kryeministri i vendit z.Ramush Haradinaj, me te cilin diskutuan rreth procesit të njohjes dhe verifikimit të statusit të personave të dhunuar gjatë luftës në Kosovë. Kryeministri Haradinaj shprehu gatishmërinë e tij dhe qeverisë që drejton për të avancuar në përmbushjen e detyrave nga të gjitha palët e përfshira në këtë proces, në njohjen dhe verifikimin e statusit të viktimave dhe për përmbylljen e kësaj teme tragjike për shoqërinë kosovare.

mehmet-musaj