Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Be my voice” / “Bëhu zëri im”

19 June, 2018 @ 12:00 pm - 1:00 pm

Në Ditën Ndërkombëtare për eliminimin e dhunës seksuale në konflikte

Rezervoje datën për të marrë pjesë në lansimin e kampanjës “Bëhu zëri im”  në adresimin e stigmës për të mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.

Qëllimi i fushatës: Rritja e ndërgjegjësimit mbi dhunën seksuale dhe zbatimi i skemave të pensioneve për të mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.

____________________________________________________________________

On the International Day for the elimination of sexual violence in conflict

Save the Date to participate in the campaign launch “Be my voice” on addressing stigma for the survivors of sexual violence during the war in Kosovo.

Aim of the campaign: awareness rising on war related sexual violence and on implementation of pension schemes for survivors of sexual violence during the war in Kosovo

Details

Date:
19 June, 2018
Time:
12:00 pm - 1:00 pm

Venue

Mother Teresa Square
Pristina, ---

Organizer

The Kosova Rehabilitation Centre for Torture Victims, KRCT