NJOFTIM: KONTAKTI ME QKRMT-në

16.03.2020

Të nderuar përfitues dhe bashkëpunëtorë të QKMRT-së, për shkak të gjendjes së krijuar në vend si rezultat i përhapjes së coronavirusit, si dhe konform masave mbrojtëse të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, ju njoftojnë që stafi ynë nuk do të jetë në zyre për një afat të pacaktuar. Kështu që, edhe nuk do të kemi qasje në telefoninë fikse, prandaj të gjithë përfituesit dhe bashkëpunëtorët tanë, për nevojat e tyre mund të na kontaktojnë përmes këtyre kanaleve të komunikimit:

Tel: +383 45 140 180

e-mail: [email protected]

https://www.facebook.com/QKRMT

Faleminderit për mirëkuptim!

mehmet-musaj