Category: Uncategorized

Drejtoresha Ekzekutive e QKRMT-së, znj.Feride Rushiti Feride Rushiti së bashku me përfaqësueset e OJQve tjera (QPDG, Medika Gjakova dhe Medika Kosova) u pritën sot nga Kryeministri i vendit z.Ramush Haradinaj

07/10/2017 Drejtoresha Ekzekutive e QKRMT-së, znj.Feride Rushiti Feride Rushiti së bashku me përfaqësueset e OJQve tjera (QPDG, Medika Gjakova dhe Medika Kosova) u pritën sot nga Kryeministri i vendit z.Ramush Haradinaj, me te cilin diskutuan rreth procesit të njohjes dhe verifikimit të statusit të personave të dhunuar gjatë luftës në Kosovë. Kryeministri Haradinaj shprehu gatishmërinë e tij […]