Facebook Feed

Ekipi i QKRMT-së mori pjesë në trajnimin katër ditorë të Këshillit të Evropës në kuadër të ngritjes së kapaciteteve të Mekanizmit Kombëtar kundër Torturës. Ekipi i përbashkët QKRMT/Avokati i Popullit, ditën e tretë të trajnimit zhvilloj një vizitë monitoruese në Burgun e Sigurisë së Lartë.

The KRCT team participated in the four day training of the Council of Europe in the capacity building of the National Preventive Mechanism. Joint Team KRCT / Ombudsperson, on the third day of training, conduct a monitoring visit at High Security Prison.
... See MoreSee Less

Read more...

Qendra Kosovare për Rehabilitimin e te Mbijetuarve te Torturës /QKRMT uron znj.Kadire Tahiraj për nominimin nga Ambasada e Kosovës ne Washington si grua lidere dhe te fuqishme për përkrahjen e viktimave te dhunës gjate luftës në Kosovë.

Përkushtimi juaj për ti fuqizuar gratë dhe duke ju dhëne zë atyre është shembulli me i mire për një aktiviste si ju znj.Tahiraj.

QKRMT do te vazhdoje te përkrahë znj.Kadire edhe ne programet te mëtejmë sa i përket mbrojtjes dhe promovimit te viktimave te mbijetuarve te dhunës seksuale
... See MoreSee Less

Read more...

Feride Rushiti me rastin e 10 vjetorit te Pavarsisë intervistë ne Tribuna chanel kushtuar te mbijetuarave te dhunes seksuale te luftes

https://www.facebook.com/GazetaTribunaOfficial/videos/2075715685773779/
... See MoreSee Less

Rrëfimi ekskluziv i viktimës së dhunës seksuale Tregon tmerrin e natës makabre Realizoi: Shqipe Pajaziti

Read more...

KRCT - Kosova Rehabilitation Centre for Torture Victims shared British Embassy, Pristina's post. ... See MoreSee Less

During her Independence Day visit to Kosovo Rita Ora met Feride Rushiti and Kadire Tahiraj, activists supporting survivors of wartime sexual violence, as well as survivors themselves, at an event host...

Read more...

Information Spot

Our information center

Gallery

Our pictures

krct_cpwr_banner

Main Donors

british
unhcr
usa
usaid_logo
atrc_logo
european
open
dignity
antres
bmz_medica
civil

Donate

To help us in fight against the phenomenon of torture, donate: